KJavb6NUFlI

September er måneden med de helt friske kongelaks i Chilliwack

14 dages tur med erfaren dansk rejseleder til Vedder, Chilliwack og Stave river. Vi skal fange Springs (kongelaks) og Chum (hundelaks). På ulige år er der også masser af  Pink laks. Vi kender alle de gode spots og passer fiskeriet til efter forholdene. Vi bor i hus et stenkast fra Chilliwack river. Vi står selv for forplejningen.

Afvikles fra 21. september til 5. oktober. Afrejsedag fredag, hjemrejse fredag og hjemme lørdag.
NB: Flybillet ikke inkluderet.


Fortryllende laksefiskeri i Chilliwack, Vedder og Stave river. Dansk rejseleder med mange års erfaring i fiskeriet følger med på hele turen og gør sit bedste for at vi får fisket de rigtige steder og med de bedste metoder. Chilliwack river er verdenskendt for sin forrygende opgang af særligt store kongelaks i september og masser af  hundelaks.

Vi bor 20 meter fra Chilliwack floden og der er rigtig godt fiskeri lige nedenfor huset og det har vi helt for os selv.

Kongelaks lige nedenfor husetHvad skal vi fange? 
Det bestemmer I næsten selv – der er formidabelt fiskeri efter Kongelaks og Hundelaks og Pinklaks (Pukkellaks) i ulige år. Fiskeriet efter kongelaks i Fraser og Chilliwack er uden sammenligning, fiskene ligger typisk mellem 7-14 kg, men der er også sande monstre imellem, største fisk på vores ture målte 121 cm og vejede imponerende 26 kg!

Kongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.

Der er mulighed for at fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer selv hvad du vil.

Vi kender floderne rigtig godt, men det går ikke uden dygtige canadiske guider
Selvom vi har gennem fisket floderne godt og grundigt og kender mange spots, så er floderne og fiskeriet under konstant forandring. Derfor har vi et tæt samarbejde med de bedste canadiske guides. Vi kan ikke understrege nok, at de bedste guider er nøglen til succes. De kender floderne som deres egen bukselomme, og de justerer hele tiden fiskeriet til forholdene. Udover, at de kender floden ud og ind er de også fleksible og de gør alt hvad de kan for at du får fisk. Fiske presset på floden er stort og du skal være indstillet på, at der er mange fiskere ved floden på de bedste spots. Det betyder ikke, at vi behøves stå skulder ved skulder. Der er mange andre gode spots, hvor du har fiskevandet mere for dig selv når du er indstillet på at gå lidt længere efter det,

Morten-med-kongelaks-igenFiskepresset er stort i weekenderne
I weekenderne søger rigtig mange lokale ud til fiskevandet, så der anbefaler vi, at du booker vores guide til ture på Fraser- og Harrison floden. Der er også plads til at lave andre ting end at fiske og der er masser af andre naturoplevelser – det aftaler vi på turen.

Mulighed for guidede ture på Fraser og Harrison floden
Der er altid mulighed for at booke guidede ture til fiskeri på Fraser og Harrison river efter den ikoniske hvide stør eller de laksearter, der er i floden på det givne tidspunkt. Alt fiskeri foregår fra guidens top professionelle jetbåd, som selvfølgelig er udstyret med alt hvad man kan ønske sig af grej og elektronik. Der bundmedes efter stør, typisk fra opankret båd, men i tilfælde af meget store fisk vil den sidste del af fighten typisk foregå fra land. Der fiskes med fire stænger og man skiftes typisk til at tage huggene. Alt udstyr leveres af guiderne. Ønsker du at fange laks på flue sejler vi ind til bredden, en ø eller sandbanke i floden og vi fisker fra land. Har du lyst til at bruge dit eget fiskeudstyr, er du velkommen til det.

jesper-med-stoer-paa-232-cmStørfiskeriet er unikt for Fraser og Harrisonfloden
Stør fiskeriet i Fraser er i verdensklasse, få steder i verden har du større mulighed for at fange en ferskvandsfisk der er større end dig selv! Fiskeriet foregår fra vores canadiske guiders fuldt udstyrede jetbåde. Vi går kun efter de spots, hvor størens størrelse starter ved 170 cm og ofte når op på 300 cm. Hvem ved, måske er det dig der sætter krogen i en af de helt store! Stør på 300 – 400 pund er ikke et særsyn!

Sådan bor vi og fordeler opgaverne
Vi bor 20 meter fra Chilliwack floden og har et rigtig godt fiske spot lige uden for døren. Der er plads til 6 deltagere og vi bor i dobbeltværelser. Der er mulighed for enkeltværelse mod ekstrabetaling. Vi har en stor overdækket terasse lige ud til floden og her tilbringer vi mange aftentimer til lyden af det brusende vand. Alt linned og håndklæder er i huset og der er vaskemaskine og tørretumbler, så vi behøves ikke overfylde kufferten. Der er også bordtennis bord til de aftener vi synes, der skal dyrkes sport.
Vi står selv for at få dagligdagen til at fungere, så vi starter alle ture med at afstemme forventningerne og fordeler de praktiske opgaver – hvem kører bil, hvem laver morgenmad, frokost pakke, aftensmad, rydder op efter måltider, gør rent, handler ind med mere.
Så får vi ro på til fiskeriet.

This slideshow requires JavaScript.

Hvornår
Afvikles fra 21. september til 5. oktober. Afrejsedag fredag, hjemrejse fredag og hjemme lørdag. NB: Flybillet ikke inkluderet.
NB: Hvis du ønsker guidede ture efter stør er det vigtigt at fortælle os det i god tid. Så kan vi sikre de bedste guider.

Fishing report from Rod

14 dage 14.995,-

9 dage 12.995,-

6 dage 10.995,-

Ring 60 21 14 17

Send this to a friend