CHILLIWACK PÅ EGEN HÅND

CHILLIWACK PÅ EGEN HÅND

GRUPPEREJSE i 14, 9 eller 6 dage, hvor I er på egen hånd i Chilliwack og Fraser River systemet. Det er laksefiskeri, hvor vi arrangerer turen for jer og I har veludstyret hus med stor terrasse lige ud til Chilliwack floden. Vi giver jer med en grundig vejledning i fiskespots og teknikker og afholder en fiskeaften inden afrejsen. Når i lander står der en SUV klar til jer og første dag kommer der en guide fra Langs Fishing adventure og viser jer alle spots og giver jer en status på fiskeriet lige nu

Vi anbefaler fra midt september til midt november. Afrejsedag fredag, hjemrejse fredag og hjemme lørdag.


Verdens vildeste laksefiskeri? Få steder i verden kan konkurrere om denne titel, men Chiliwack floden i det vestlige hjørne af British Columbia ville klart være med i finale feltet.Chilliwack river er bare suverænDenne unikke flod, som starter sit løb i staten Washington og ender i Fraser River, er verdenskendt for sin fænomenale opgang af laks. Alle 5 arter af stillehavslaks vandrer op i Chilliwack’s kraftige strømme og på de rigtige tidspunkter kan det, med lidt held, lade sig gøre at lande 4 forskellige laksearter på samme fiskedag (Chum, Chinoock, Pink og Coho), oven i købet uden at skifte fiskeplads!

Fiskepresset på floden er stort og du skal være indstillet på at der er mange fiskere ved floden. Det betyder ikke, at du behøves stå skulder ved skulder. Der er mange andre gode spots, hvor du har fiskevandet mere for sig selv.

Hvornår er det bedst?
Det er bedst fra midten af september til midten af november. I denne periode kulminerer opgangen af de 4 laksearter – se fiskekalenderen. Som med alt andet laksefiskeri, er alting selvfølgelig afhængigt af naturens luner og vejrets uforudsigelighed. Det er dog muligt af fange fisk i Chilliwack næsten uanset regn og vandstand. Det er blot andre spots og teknikker der virker til de forskellige forhold.

Hvilke laks kan du fange og hvilke tidspunkter er bedst?
Det primære mål for turene er ofte kongelaksen (Oncorhynchus tshawytscha), den største af alle stillehavs laksene, med en lystfiskerrekord på imponerende 44.11 kg! Få ferskvandsfisk besidder samme eksplosive styrke som kongelaksen og da det meste af fiskeriet foregår i kraftigt strømmende rapids, gør det ikke fighten mindre nervepirrende.
Coho/sølvlaks er en anden kærkommen fangst under fiskeriet, ligeledes Chum/Hundelaks og i ulige år kan floden være tæt pakket med Pink/pukkellaks.

Bedste tidpunkter:
Pink Salmon i ulige år (fluefiskeri): 1-25 september
Hundelaks (Chum Salmon på flue): 2. oktober- 15. november
Kongelaks (Chinook/King Salmon): 20. august – 23. oktober
Sølvlaks (Coho Salmon på flue): 1. oktober – 5. november
Steelhead: Februar – aprilDet bedste fiskeri foregår i Chilliwack, og der er inden for kort køreafstand også gode muligheder i Chehalis (Coho og Chum) og Stave river (Chum og Coho).
Inden afrejse vil vi holde en informationsaften, hvor I vil blive sat grundigt ind i fiskeriet, grej og teknikker, fiskepladser samt tips til lokal området.

I får udleveret kort og gode fiske spots, så I kan prøve jeg frem i Vedder, Chilliwack, Stave og Chehalis river.

Skulle I ønske stør fiskeri på Fraser og Harrison River kan vi booke guider for jer inden afrejse. Skal I være sikre på at få de bedste af vore guider skal de bookes i god tid.

Send this to a friend