Det bliver en varm søndag med mange fiskere ved de få spots der giver fisk.

Jeg satte mig for at prøve at finde mindst et spot der kunne give fisk og uden en masse fiskere. Tænkte nu det blev svært på en søndag med den lave vandstand og det fine sommervejr, men det skulle prøves. Det er også nødvendigt når vejrudsigten står på sol og op til 29 grader over de næste 5 dage.

Det lykkedes at finde et par spots, hvor der stort set ikke var nogen andre og alligevel mange fisk. Et helt flat stykke i det nederste af Vedder river, hvor der er dybere render, som laksene trækker igennem. Der er især mange pink laks her, men også en del kongelaks, der trækker igennem i grupper. Så er der tålmodighed, skal det nok give fisk.

Afsøgte floden med Google maps og fandt et par steder oppe ad Chilliwack, hvor jeg ikke har været. Skal godt nok gå godt en kilometers penge og det kan kun lade sig gøre fordi vandstanden er lav. Der skal vades over afstikkere af floden. Ganske rigtigt var der her et spot med store pools laksene stopper ved. Mødte kun to andre ved spottet og de både landede og mistede kongelaks på den halve time jeg var der. DET SKAL JEG PRØVE I MORGEN TIDLIG.

I morgen aften kommer vores guide Lang og giver hans status på fiskeriet lige nu og de næste par uger. Vi skal også tale om Pitt river og mulighederne for en fluetur derop – mere om det senere.

Glæder mig til i morgen

PS: Skulle lige prøve en halv times tid nedenfor huset og ganske rigtigt var der kongelaks i det allermest brusende vand. Den løb desværre med 15 meter line, så det var et ganske kort bekendtskab.

Send this to a friend