Så kom Henrik og Jonas og afløser Claus, Jesper og Peter. Vi fik lige tid til at aflevere alle fiffene og de gode fiskehistorier medens regnen silede ned. Mødtes med gutterne fra Skive – 4 fiskekammerater, der også skal fiske igennem i 14 dage.

Heldigvis har vi fået regn og floden er steget sølle 10 cm og sigtbarheden gået ned fra flere meter til 70-80 cm. det er rigtig godt og nu venter vi på ny opgang afb alle defisk der har stået og ventet i Fraser River.  Vi bliver så jubelglade når det regner og floden stiger og skynder os ud at fiske, men det kan nu ikke betale sig for der går et par dage før det giver nye fisk oppe ad floden.

Første dag med Henrik og Jonas gik til det sædvanlige spot der dagen før havde givet Peter den store kongelaks på 112 cm og han mistede forøvrigt også en der rettede hans krog ud.
DER VAR IKKE EN FISK dagen efter – ja, sådan er fiskeriet bare konstant foranderligt. Lørdagen var bare en sløv dag.

Søndag stod på Allisons pool og nedenfor huset. Begge dele gav fisk. Allisons pool gav kongelaks til Henrik og pink til Jonas og jeg fik et par Chum nedenfor huset. Så mon ikke det tyder på at de næste dage bliver ganske gode med friske fisk i systemet – det tror jeg. Vejrudsigten lover blandingsvejr den kommende uge med en del regn og byger, så det lover godt for fiskeriet. Vi har stadig brug for meget mere vand – vandstanden er kun steget 10 cm og vi skulle gerne op på 30-40 cm mere før det rigtigt sætter ind med fisk.

Det er Thanksgiving weekend, så der er rigtig mange mennesker ved floden. det er både folk der camperer i 3 dage og bare fisker og folk der kommer og går som dagen skrider frem. Det er ikke lige min kop the, så jeg springer køreturene over og fisker helt alene i baghaven og venter på at fiskene kommer trækkende forbi. Mon ikke det sker snart – det er da lovende med et par Chum på en times fiskeri.

Flot blank kongelaks på 85 cm

Mandag står det nye spot for tur og det giver store fisk – både kongelaks og en sølvlaks på hele 95 cm. Det er en vild fisk og den udsættes nænsomt. Nedenfor huset begynder det også at røre på sig. Jeg får et par Chum og mister et par store kongelaks. Alt i alt godt slået igang igen.

Tirsdag har de lovet regn og det skulle gerne forøge mulighederne yderligere. Så på med regnfrakken og en fyldt termokande…

 

Send this to a friend