Er man for første gang på en oversøisk tur, er det absolut ikke nødvendigt at skulle ud og investere i dyre nye tasker og rejsestænger, man kan udmærket anvende de stænger man normalt bruger ved de danske åer 11 – 13” # 8-9-10 som regel en hånds stænger. Er man flere sportsfiskere på samme tur kan stænger samles i teleskop transporthylstre af slagfast plast hvis en sådan haves, eller man kan aftale med andre sportsfiskere at samle stængerne(skal være i rør) ved ankomst og afgang fra flyvepladsen (husk at have gaffa-tape med).

Stængerne går ind under ”Oversize” og skal afleveres et andet sted end ved check-in, det samme gælder på den destination man kommer frem til i omvendt rækkefølge (udleveres).

Rejseforsikring: Rejser du uden for et ikke EU land, skal du være opmærksom på, at den gule sygeforsikring ikke dækker, hvilket kan have uoverskuelige økonomiske konsekvenser, hvis ikke du har tegnet en rejseforsikring omfattende de lande som besøges.

Vær også opmærksom på dækning, hvis dine fiskestænger ikke kommer frem til tiden (gud forbyde det). Ofte kan du opgradere din forsikring, således du får en meget bedre dækning, hvis uheldet er ude og dine stænger ikke når frem til tiden. Det er et godt plaster på uheldet, når du mister dage af dine fisketur på grund af logistik problemer. En god rejseforsikring koster ikke alverden og er med til at skabe tryghed på turen og ikke mindst for familien derhjemme.

Send this to a friend