På trods af den lave vandstand, er der masser af kongelaks i Chilliwack river og der går hele tiden friske fisk op i floden.

Som vi tidligere har skrevet er hver dags fiskeri helt forskelligt fra dagen før – det er ganske unormalt. Vi flytter os mellem 4 – 5 forskellige steder og fisker det ene ikke godt tager vi hen til et af de andre spots. Vi får faktisk ganske mange fisk – tag Henrik der forleden fik 17 kongelaks og han stoppede endda midt på eftermiddagen.

Kongelaks på 11,2 kilo

 

Hver dag får vi hver mellem 3-6 kongelaks. Næsten alle udsættes igen på bedste vis. Det er et ret så vanskeligt fiskeri og vi mister meget bly og kroge, der sætter sig fast mellem stenene i det lave vand. Ja, vi er blevet rigtig gode til at binde knuder.

Jonas har fået rigtig mange næsten sølvblanke kongelaks og de er i en gevaldig form og giver ham kamp til stregen.

9 stør på 6 timer og den største på 213 cm til undertegnede.

Fredag fik vi en kort tur med Langs fishing adventure på Fraser river. Vi fik presset 6 timer ind fra 12.30 til 18.30 under kyndig styring af Curtis. Det var en perfekt dag, let overskyet med solstrejf og vindstille. Vi lå i den nederste del af Fraserfloden, hvor tidevandet styrer. Det var det Curtis satsede på ville være godt og det holdt stik. Omend vi havde håbet på fisk på 400 pund, så er vi altså ganske godt tilfredse med de ni stør på 6 timer. De fleste lå omkring 150 – 180 cm med en enkelt på 213 cm.

Den nederste del af Fraser floden er en blanding af stor flod, tog der ramler forbi hele tiden og larmer ganske betydeligt, lodging af stammer og flisfabrikation, der ender i store pramme, som fragtes et eller andet sted hen. Det er ikke moder natur når den er uberørt, men en flod der bruges til fragt og erhverv. Længere oppe ad floden og i Harrison river er naturen billedskøn, og der er slet ikke den konstante larm af tog. Her vil vi op næste gang.

 

Send this to a friend