Mit navn er Tracy John Hittel og jeg driver Kitimat lodge sammen med min familie. Vi tilbyder guidede fisketure i Skeen, Kitimat og tilstødende floder. Det er her vi fanger rekord Steelheads, Kongelaks og sølvlaks hvert år.


I 20 år har vi drevet vores guide virksomhed og vi er en fast stab af guider, der alle har mange års erfaringer og vi er nærmest født ved floderne. Det allervigtigste for os, at at give gæsterne den bedst mulige fiskeoplevelse uanset forholdene. Moder natur er lunefuld på mine kanter og det er derfor vigtigt altid, at have andre muligheder for fiskeri, hvis den ene flod svigter.

Vi tilbyder fiskeri i de kendte klassificerede floder og vi har også fuld adgang til de ukendte og jomfruelige floder langs kysten som kun kan nås med båd. Nogle af disse er vi de eneste, der kan tilbyde. Vi tilbyder også havfiskeri efter laks og ikke mindst helleflyndere. Det kan kombineres med synet af hvaler og så kan vi fange kæmpekrabber til aftensmaden.

 

Vi tilbyder alle former for fiskeri, flue, float, spin, jigs – det der er bedst på det givne tidspunkt og sted.

Floderne vi fisker i er blandt andet: Skeena, Kitimat, Kalum, Douglas Channel, Kemano, Kitlope, Kindala, Kaziks
Nass, Tsiiax, Cranberry, Guilatins, Sustut, Babine, Kispiox…

Vi har Steelheads, kongelaks, sølvlaks og Chum i blodet og vi vil gøre vores bedste for at give jer unikke fiskeoplevelser.

This slideshow requires JavaScript.

 

Send this to a friend